Som spiller på det norske landslaget scoret han hattrick og scoret 3 mål i kampen mellom Norge og Kosovo. Vellykket hjalp det norske laget med å sikre seieren, og beseiret til slutt Kosovo 3-0.

I det 15. minutt av åpningen fikk Haaland en pasning fra Wolfe og scoret med en meget vakker heading. Dette var Spesialtilpassede Haaland fotballdrakter første mål for landslaget siden oktober i fjor. Kosovo erstattet to skadde spillere i første omgang og sendte inn to utøvere, Rrahmani og Berisha. Helt til slutten av første omgang var stillingen 1-0.

Etter en kort pause gjorde hovedtrenerne til begge lag personellbytter i begynnelsen av kampen. I denne kampen brukte det norske laget en 4-2-3-1-formasjon, mens Kosovos formasjon var 4-3-3. , vil det Billige Norge Fotballdrakter lagets formasjon være mer fleksibel, og Kosovos formasjon har også en stor fordel i forsvar.

I det 70. minutt av kampen kontret Harland raskt og scoret nok et mål etter å ha mottatt en pasning fra innbytter Nusa. Vellykket utvidet det norske lagets ledelse. Fem minutter senere samarbeidet Haaland og Aron Dønnum i stilltiende samarbeid og skjøt ballen i forsvarsmålet, sikret seieren og vant den første oppkjøringskampen.

Billige Norge Fotballdrakter
Norge beseiret Kosoya i oppkjøringskampen og Haaland scoret hat-trick i kampen

Fotballdrakt Herrer

Deretter spiller det norske laget mot Danmark 9. juni. Jeg håper at det Norge Fotballdrakter dame laget fortsatt kan prestere godt i kampen mot Danmark.

Spillstatistikk

Norge: 51 % ballbesittelse, 3 scoringssjanser, 13 skudd, 1 redning, 4 hjørnespark, 11 feil, 2 gule kort, 11 skudd innenfor 16-meteren, 2 utenfor 16-meteren, 0 offside, 6 interceptions, 16 klareringer

Kosovo: 49 % ballbesittelse, 0 scoringssjanser, 9 skudd, 3 redninger, 2 hjørnespark, 9 feil, 0 gule kort, 4 skudd innenfor 16-meteren, 5 skudd utenfor 16-meteren, 1 offside, 6 interceptions, 11 klareringer