Nicholas Jacksons home run, Cole Palmers mål; Isak utlignet for Newcastle i pausen; Palmer ledet Chelsea i andre omgang, Mudryk scoret et tredje; Murphys sene mål for Newcastle.

Cole Palmer inspirerte Chelsea til en 3-2-seier mot Newcastle i Premier League, med en målgivende pasning og et mål på Monday Night Football.

21-åringen fortsatte å vise hvorfor han har vært de blåes beste spiller denne sesongen, og fikk en assist allerede etter seks minutter da Billige Nicolas Jackson Fotballdrakter satte ballen i mål.

Alexander Isak utlignet for Newcastle like før pause (43.), før Palmer sendte Chelsea i ledelsen igjen i andre omgang.

Billige Nicolas Jackson fotballdrakter
Chelsea 3-2 mot Newcastle: Cole Palmer sørger for Blues-seier i Monday Night Football

Palmer skjøt fra nesten samme sted som han assisterte – helt oppe i feltet – og denne gangen trengte han ingen hjelp for å overliste keeperen (57). Det var hans femte mål- og assistkombinasjon i en Premier League-kamp denne sesongen – den høyeste i ligaen.

Etter kampen advarte Palmer om at det var mye mer å hente fra et talentfullt Chelsea-lag.

“Det er støtende! | Nev opprørt over Carra-kommentar om rivalisering!

Djokovic lider sjokktap mot Nardi i Indian Wells
“Jeg synes det er så mye talent i Billige Chelsea Fotballdrakter Barn. Fansen ser det ikke, dere ser det ikke. Men jeg tror at slik manageren jobber med oss på treningsfeltet, kommer det bare til å bli bedre.

“Om ikke neste sesong, så sesongen etter. Det er et prosjekt, alle er unge og prøver å spille bra. Du vil se det før eller siden.”

Det var Billige Mykhailo Mudryk Fotballtrøyer Barn som sørget for Chelseas tredje scoring (76.), men Newcastle sørget for en nervepirrende avslutning takket være Jacob Murphys rakettskudd på tampen av det 90. minutt.

Med seieren har Chelsea 39 poeng, bare tre poeng bak Brighton på åttendeplass med en kamp mindre spilt. Newcastle ligger ett poeng foran på 10. plass.