Barcelona vant Champions League for kvinner mot Olympique Lyonnais på San Mamés stadion, den andre tittelen på rad og det tredje Champions League-trofeet for Billige Barcelona Fotballdrakter barn.

I første omgang var begge lagene i en dragkamp, uten at det ble scoret mål, men i begynnelsen av andre omgang begynte situasjonen å endre seg, og i det 63. minutt av kampen klarte Aitana Bonmatí å score kampens første mål, assistert av Mariona Caldentey, og Skreddersydde Putellas Fotballtrøyer kom inn som innbytter i den siste ekstraomgangen, etter at Clà udia Pina

Alexia Putellas kom inn som innbytter i den siste overtiden og scoret kampens siste mål, assistert av Clàudia Pina, og slo Lyon 2-0 sammenlagt.

I intervjuet etter kampen sa Bronze om Putellas: “I det siste minuttet av Champions League-finalen, da lagkameratene hans ikke klarte det, klarte han det og sikret seieren. Det var fantastisk.

Beste spiller: Aitana Bonmati

Aitana Bonmati er en katalansk fotballspiller som ikke bare spiller for Barcelona, men som også er medlem av det Spansk Fotballtrøyer og har vunnet Ballon d’Or og FIFA Women’s Player of the Year-prisen. Nylig vant hun Laureus World Sports Award for årets idrettskvinne, som den første fotballspilleren til å gjøre det.

Fotballdrakt Herrer

Skreddersydde Putellas Fotballtrøyer
Barcelona slo Lyon for å ta UEFA Champions League-tittelen for kvinner

Kampstatistikk

Lyon: 37 % ballbesittelse, 14 skudd, 2 redninger, 2 hjørnespark, 21 forseelser, 5 gule kort, 6 skudd i boksen, 7 klareringer, 12 innslupne mål

Barcelona: 63 % ballbesittelse, 14 skudd, 2 redninger, 5 hjørnespark, 12 forseelser, 2 gule kort, 8 skudd i feltet, 13 klareringer, 16 innslupne mål