På Estadio del Mediterráneo fullførte Barcelona en kamp mot Almería, og vant 2-0 sammenlagt for å beskytte andreplassen i La Liga.

Fermín López åpnet scoringen i det 14. minutt av den aller første omgangen, og ga Barcelona ledelsen. I løpet av de aller første femti prosentene utviklet Billige Barcelona Fotballtrøyer mange muligheter, og skjøt syv ganger i motstandernes angrepsfelt, men Almería klarte å motstå Barcelonas solide angrep. I begynnelsen av 2. omgang gjorde Almería-treningsgruppen noen betimelige endringer, noe som førte til Luis Javier Suárez og Luka Romero, men de kunne imidlertid ikke motstå, da Fermín López scoret sitt andre mål for kvelden i det 67. minutt av drakten, og utvidet Barcelonas ledelse ytterligere.

Almería klarte ikke å hente seg inn igjen til slutten av kampen, og tapte 0-2 mot Barcelona. Barcelona og Almería har faktisk oppfylt 16 ganger, men Barcelona har faktisk beseiret Almería 13 ganger, så det var en forutsigbar slutt på kampen.

Fotballdrakt Herrer

Billige Barcelona Fotballtrøyer
Barcelona sikret andreplassen i La Liga med 2-0-seier over Almería

Spiller av drakten: Fermín López

Kampens mann var Fermín López, som scoret to ganger i en typisk videokamp for å gi Barcelona Fotballtrøyer barn en 4-poengs ledelse over Girona og forsegle 2. plassering i La Liga.

Fermín López ble overført til FC Barcelonas ungdomsakademi sommeren 2016, hvor han utmerket seg og ble kalt av López i juli 2023 for å registrere seg med voksengruppen for pre-season.

I en hyggelig drakt 29. juli 2023 scoret han et mål og assisterte i en 3-0-seier over Actual Madrid. Etter kampen bekreftet Xavi at López ville bli værende på voksenlaget i 2023-24-sesongen. Fermín López debuterte i La Liga 27. august 2023 i Barcelona Fotballtrøyer kvinner 4-3-seier borte mot Villarreal.

To dager senere godkjente han en helt ny avtale med klubben, gyldig til 30. juni 2027, med en kjøpsklausul på 400 millioner euro. Fermín López debuterte deretter i Champions Organization, da han slo Shakhtar Donetsk Miners 2-1 og ble kåret til kampens beste spiller.

Draktstatistikk Almería: 35 % ballbesittelse, 6 skudd, 1 blokkert skudd, 3 hjørnespark, 4 offside, 4 bilder i boksen, 3 avslutninger, 176 pasninger, 5 avbrytelser, 12 klareringer

Barcelona: 65 % ballbesittelse, 10 skudd, 1 blokkert skudd, 5 hjørnespark, 1 offside, 7 skudd i boksen, 3 avslutninger, 328 pasninger, 3 avbrytelser, 5 klareringer